Vi svarer altid indenfor 24 timer

Specialister i fremstilling af industrielle komponenter

Brønderslev Stål A/S leverer stålkomponenter og komplette systemer. Vores dygtige medarbejdere tilpasser og svejser alt i rustfrit stål og aluminium, og vi rådgiver og vejleder om de bedste løsninger til dine behov.

Vores historie

En historie om solidt håndværk og helhjertet ambition

Det hele startede i 1990. Ole Brogaard var en anerkendt smed med 25 års erfaring i den rustfri branche, men han gik med lysten til at starte sin egen virksomhed. Der manglede underleverandører der kunne levere en god kvalitet, syntes han. Med en underskrift fra banken og en god portion gåpåmod fik han bygget 10 kvadratmeter om til et rustfrit værksted i den nordjyske by Brønderslev.

D. 1. april 1990 åbnede han virksomheden under navnet Brønderslev Stål.

Med årene voksede Brønderslev Stål. Flere smede kom til, og i 1996 var en af dem Oles egen søn, Henrik Brogaard. I 2008 overdrog Ole Brogaard virksomheden til næste generation, og Brønderslev Stål blev etableret som aktieselskab.

I 2021 forlod partner Henriks partner virksomheden, og Henrik stod nu med muligheden for at tage Brønderslev Stål til det næste niveau – med to nye i ejerkredsen.

Den ene var selvskrevet, nemlig produktionsteknolog og projektleder Dennis Bang Eriksen, der startede i samme virksomhed som Henrik, som fejedreng, da han var blot 14 år. Den anden derimod, Uffe Sulkjær, blev hevet ind fra siden. Henrik kendte Uffe fra år tilbage, hvor de var kollegaer og venner. Uffe har god erfaring med produktion, kontrol- og kvalitetssikring, og de kompetencer ville Henrik gerne have ind i ejerkredsen.

I dag et stærkt team med tre solide ben.

 

Vores ambition

Ambitionen er at opbygge en virksomhed af sand værdi. Værdi i form af viden, knowhow og kompetent procedure, som kan videregives og overleve i generationer frem.

 

Vores vision

Vi vil være Nordjyllands foretrukne leverandør af rustfrit stål og aluminium. Vi vil vokse og vækste sammen med vores kunder med fokus på ansvarlig produktion og godt håndværk.

 

Bæredygtigt arbejdsmiljø

Hos Brønderslev Stål går vi op i at være en ansvarlig arbejdsplads. Det gælder både af hensyn til klima og miljø og vores medarbejderes ve og vel.

Ansvarlig produktion

Vi gør brug af danske leverandører, ligesom vi producerer alt på vores adresse i Brønderslev. God kvalitet for os er produkter, der holder. Vi ønsker at fremme ansvarlig produktion, hvor ressourcer udnyttes frem for at gå til spilde. Det er grundholdningen - og derfor kan du som kunde hos Brønderslev Stål også være sikker på, at der er styr på materialehåndteringen. Så når noget skal udskiftes, bliver materialerne genanvendt.

Vi prioriterer vores medarbejdere

Vi indkøber ergonomiske maskiner, der er behagelige at betjene og hæve-sænkeborde, der tilgodeser alle. Vi ønsker at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere ikke bare kommer for at gå på arbejde, men hvor de kommer, fordi de kan lide at gå på arbejde. Her skal være rart at være. Vi bestræber os på ikke at være en svingdørs-arbejdsplads. Dette ses på vores medarbejderes høje anciennitet.

chevron-down