Vi svarer altid indenfor 24 timer

Processen hen imod den rette løsning

Hos Brønderslev Stål varetager vi dit projekt fra start til slut. Vi er med dig fra første forklaring til færdig montering. Vi har overblikket, så kvalitet, levering og pris også hænger sammen i sidste ende.

Rådgivning og projektledelse

Som kunde hos Brønderslev Stål er der altid kompetent sparring og vejledning at hente. Med mere end 30 års erfaring i den rustfri branche kender vi alle faldgruberne, men også alle de optimale sammensætninger. Vi går op i at træffe de rigtige beslutninger, så du får den rette løsning.

Effektiv og grundig vejledning

Vores opgave er at løse din opgave bedst muligt ud fra dine behov. Ved at have en grundig introduktion og tilbudsfase, sikrer vi, at vi har forstået dit projekt, så vi kan udregne den bedste løsning. Således bliver den samlede proces mere effektiv.

Vi lægger en god plan fra start og sparer således dig for at tage stilling til en masse hen ad vejen. Og skulle du have spørgsmål eller forespørgsler undervejs, så er vi ikke længere væk end et opkald.

Vi leder projektet fra start til slut.

 

Konstruktion og fremstilling

Vi har erfarne medarbejdere og det rigtige udstyr til fremstilling af både simple komponenter og avancerede systemer. Har du behov for en specialløsning, konstruerer vi også en prototype, som du godkender, inden den endelige produktion går i gang.

Vi går op i at den samlede produktion står skarpt, og at hver enkelt komponent er i den rigtige kvalitet til dit projekt. Derfor udfører vi altid kvalitetstjek inden levering.

 

Levering og Montage

Vi leverer og monterer efter ønske. Hos Brønderslev Stål har vi erfarne montage-teams. Der er altid en montageleder tilknyttet, som sørger for, at der er styr på tidsplanen, udførelsen og tjekker alt igennem efterfølgende.

Vi går op i at lægge en solid plan og afstemme tidsplanen på forhånd, så du ved, hvad du har at arbejde ud fra, og hvornår du kan tage dit nye inventar og udstyr i brug.

chevron-down