Vi svarer altid indenfor 24 timer

Specialleverandør på tværs af brancher

Gennem årtier har vi leveret specialløsninger til vindmølleindustrien, procesindustrien, restaurationsbranchen og slagterier. Vi har nu en god basisviden inden for de brancher, hvilket gør forventningsafstemningen lettere, og processen langt mere effektiv.

Vindmølleindustrien

Vi tilbyder solide løsninger i rustfrit stål og aluminium til vindmølleindustrien. Hos Brønderslev Stål går vi op i at levere funktionelle komponenter i en høj kvalitet, så du er sikret holdbarhed og stabilitet.

Vi producerer blandt andet varmeenheder og specialkomponenter til vindmølleproduktion.

Derudover er vi opmærksomme på omkostningerne i forhold til et givent projekt. Det skal være den bedste løsning til den rigtige pris.

Tegning af rørarbejde

 

Procesindustrien

Vi udvikler systemer og komponenter i rustfrit stål og aluminium til procesindustrien. Med fokus på kvalitet tilbyder vi løsninger, der opfylder krav inden for god hygiejne og sågar til brug i sterile arbejdsmiljøer.

Vi leverer blandt andet rustfri stålbeholdere, der bruges til forskellige kemiske processer, hvilket kræver ekstrem præcision i forhold til legering, svejsning og overfladebehandling.

Heat unit / Varmeenhed

 

Restaurationsbranchen

Vi udvikler komponenter og færdigt udstyr i rustfrit stål og aluminium til restaurationsbranchen. Efter mange års erfaring som leverandør til branchen ved vi, at god kvalitet skal gå hånd i hånd med godt design.

Vi leverer rustfrit inventar til kantiner og køkkener og har derfor også stort fokus på glatte overflader, der er behagelige at arbejde ved og nemme at rengøre.

Rørender

 

Slagterier

Vi tilbyder komponenter, udstyr og inventar i rustfrit stål og aluminium til slagterier. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stort kendskab til branchen og kan levere specialløsninger – også til større projekter.

Vi har fokus på kvalitet, der er driftsikkert. Derudover er vi meget opmærksomme på behovet for at opretholde god hygiejne, hvorfor udstyret udformes, så det er nemt at rengøre.

Blodprocesudstyr
Vi er specialister inden for udvikling af blodprocesudstyr. Vi producerer selv en komplet stikmaskine til grise med en kapacitet på op til 1000 dyr pr. time.

 

Kundetilpassede løsninger til alle brancher

Vi leverer også professionelle løsninger til mange andre brancher.

Vi har dygtige smede, klejnsmede og svejsere samt et stærkt team med bred erfaring inden for mange brancher. Derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe med dit projekt.

Tig-svejsning af flange

chevron-down