Vi svarer altid indenfor 24 timer

Vores kompetencer

Hos Brønderslev Stål har vi medarbejderne, udstyret og faciliteterne til at levere løsningerne til dit projekt. Vi er stolte fagfolk, der går op i at udføre opgaven effektivt og ordentligt.

Skarp og præcis laserskæring og afgratning

Vi skærer plader og rør i rustfrit stål og aluminium efter specialmål.

Hos Brønderslev Stål har vi mange års ekspertise og erfaring med både CNC-bearbejdning og laserskæring.

Vi har investeret i en af Danmarks to eneste kombi-laserskæremaskiner. Maskinen kan hurtigt udskære stålplader og stålrør samt profiler på eksakte mål, hvilket betyder, at du hurtigt kan få leveret din ordre.

Tig-svejsning af profilrørsramme

 

Opnå flot finish med afgratning

Når pladerne og er skåret, afgrater vi dem, så de skarpe kanter bliver fjernet. Med afgratning sikrer vi, at dine komponenter står snorlige, og du får det resultat og udtryk, som du ønsker.

Tig-svejsning af rør

 

 

Svejsning udføres med stor ekspertise

Vi udfører svejsning af rustfrit stål og aluminium ud fra stor ekspertise og mange års erfaring. Vi fremstiller kundespecifikke løsninger – lige fra mindre specialfremstillede produkter til større totalløsninger.

Dertil har vi svejseudstyret til at opnå et godt resultat både i forhold til kvalitet, æstetik og pris.

3D tegning i Inventor

 

 

Bukning af metalplader

Har du behov for særlige former eller kanter på dine stål- og aluminiumskomponenter? Hos Brønderslev Stål udfører vi bukning af plader.

Vi har en 3 meters 170T kantpresse og en 2500x4 mm svingbukker, der er med til at sikre et godt resultat.

Rør fittings

 

 

Den rette overfladebehandling

Vi siger det gerne. Vi er vaskeægte nørder, når det kommer til overfladebehandling, for vi ved, hvor afgørende, det er at vælge den rigtige overfladebehandling til dit projekt.

Hos Brønderslev Stål kender vi vores metaller, vi kender de forskellige typer af rustfrit stål, og vi ved, hvad du skal vælge til hvilket projekt. Dertil ved vi også, hvilken overfladebehandling du skal bruge, i forhold til den kvalitet du ønsker.

Vores kompetencer

Vi har både kompetencerne og det rigtige udstyr til at løse dit projekt effektivt og intelligent.

chevron-down